Webredaktørens bemærkninger

29. november 2022

Det lykkedes - med et par fejl - at få den nye hjemmeside til at fungere. Så nu er hovedparten af indholdet nogenlunde på plads, dvs. der mangler opretning af links, en del artikler og der mangler illustrationer. Derefter skal layoutet tilpasses DJRTK.

26. november 2022

Hermed præsenterer vi begyndelsen til klubbens nye hjemmeside.

Der er blevet behov for en ny udgave af klubbens hjemmeside. Dette skyldes ikke mindst opdateringer hos vores leverandør, der medfører at vores nuværende skabelonssystem ikke kan fungere fra den 28. november. Da leverandøren af skabelonsystemet ophørte med sine aktiviteter i 2021, har det ikke været muligt at få de fornødne tilpasninger.

Da Joomla - som vores hjemmesideprogram hedder - samtidig går en hovedversion op (fra 3.xx til 4) inden for et år, blev valget at redsigne hjemmesiden fra bunden - efter kig på andre hjemmesideprogrammer blev mit valg at blive ved Joomla.

Den gamle hjemmeside har været i drift siden 2011 med program- og skabelonopdateringer, men uden væsentlige ændringer af designet.

I den kommende tid vil I således kunne opleve en hjemmeside, der ser noget anderledes ud og hvor vi tilstræber forenkling og et nutidigt udtryk.

Der vil være perioder hvor udseendet - som nu - ikke er helt på plads og hvor links ikke virker.

Bestræbelsen er at de vigtigste informationer om bestyrelse, stambogsføring mv. kan findes fra starten.