pokaler 20212

Dansk Jack Russell Terrier Klub har adskillige vandrepokaler i omløb

Regler for pokaler

Alle kan sponsorere en pokal:
Det er ikke kun kenneler eller firmaer der kan sponsorere en pokal. Man er selv herre over hvilken form pokalen skal have, tekst, teksttype, etc. Har man eget logo kan dette selvfølgelig også sagtens komme på pokalen. Det eneste man skal gøre er at søge bestyrelsen om at starte en pokal og give en beskrivelse/illustration af den ønskede form – dette er for ikke at starte evt. stødende pokaler eller i modstrid med klubbens vedtægter eller etiske regelsæt. På den måde kan klubben holde styr på hvilke der er i gang og hvilke der ønskes startet.

Udgifter:
Starter man en pokal skal man blot betale for selve pokalen og graveringen. Derefter betaler klubben for de efterfølgende graveringer med de vindende hunde og ejere. Ønsker man at der skal forekomme en erstatningspokal når man afleverer pokalen videre, skal man komme med en forklaring på hvordan den skal se ud. Bestyrelsen vil derefter se på mulighederne inden for rimelighedens grænser.

Mulige pokaler:
Der er flere mulige pokaler der kan startes, her nævnes nogle få, men det er kun fantasien der sætter grænser. Årets gravchampion (evt. Jylland/Sjælland og øerne), Årets eksteriørchampion, Jyllandspokalen (startes på ny), Årets avlshan bedømt på National, og mange flere.