Molly-1-forsideMolly-2-forsideMolly-3-forside

Isabelle Halvarsson: Molly Pris: 90,00-99,95 kr.

Den lille Smuglerhund 125 sider

ISBN 9788702121841

Molly går til hvalpetræning 123 sider

ISBN 9788702121858

Molly finder et spor 121 sider

ISBN 9788702140460

Gyldendal 2012-2013.

Illustrationer: Margereta Nordquist

Oversat fra svensk af Charlotte A. E. Glahn.

Molly-serien følger en Jack Russell-hvalp fra den bliver smuglet ind i Sverige og ender hos pigen Marie, til den som etårig hjælper til ved opklaring af et tyveri.

Læseren følger med i små og store begivenheder, en del set fra Mollys side og hele tiden med et glimt i øjet. Der er hvalpetræning, skærmydsler og sympatier med andre hunde og mennesker, og nogle fine beskrivelser af de følelser, en hund i vores liv kan afstedkomme.

Theis der lige er fyldt 10 år har læst alle tre Molly-bøger og fortæller:

Bøgerne er gode, fordi de handler om en hund, der får et godt liv og laver sjove ting - det sjoveste er, da Molly snuser sig frem til et vildsvin, der bagefter jager hende ud af skoven.

Molly-bøgerne er lette at læse, fordi der er korte sætninger, og fordi de tit er spændende, så man tænker: hvad sker der nu, hvad sker der nu? Jeg tror det er de bedste bøger, jeg har læst, for de er gode, og man bliver meget optaget af dem.

Der er også mange gode tegninger, som man kan grine af, lige som der, da Molly graver jord op af potteplanten.

De er også gode til gaver, og også gode til børn, der ikke har hund. Bog nr. 3, Molly finder et Spor, er bedst for der kommer Molly i avisen, og der sker nogle flere spændende ting med nogle tyve.

Jeg tror, det godt kunne være en rigtig historie, også det med det sørgeligste, da Molly bliver taget af smuglerne.

Molly minder om vores Jack Russell Theo, når hun er modig og selv går på eventyr. Molly får mange godbidder, det er derfor den holder sig til hendes ejer Marie. Der måtte godt komme flere Molly-bøger.

Iben Thornholm

& Theis Thornholm Clausen

Den fjerde bog i serien om Molly udkommer på svensk i sommeren

2013 - den handler om Molly i cirkus